>>>Johanette Beereboom gecertificeerd Ik leer leren coach<<<

Vanaf heden ben ik ook gecertificeerd” Ik leer leren” coach. Hierdoor kan ik nu nog meer kinderen en jongeren in het onderwijs begeleiden. Naast de gevoelige beelddenkers, die ik begeleid met de Kernvisie methode, kan ik nu ook kinderen helpen met het leren leren.

Van groep 8 naar de brugklas is een hele grote stap. Je gaat naar een andere school. Soms moet je daarvoor een heel eind fietsen of met de bus. Ook plannen en organiseren worden ineens belangrijk. Je gaat met nieuwe lesstof aan de slag, vreemde talen en ook andere vakken als wiskunde, geschiedenis en aardrijkskunde worden veel meer. Je krijgt vragen, hoe lang heb ik eigenlijk nodig om te leren? En hoe kan ik het beste leren? Hoe kan ik mij het beste concentreren? Wat is mindmappen? Heb ik nog vrije tijd? Ik leer leren, een individuele of groepstraining helpt je daarmee op weg. Binnenkort meer informatie en data op deze site.

Soms ontdek je in klas 2 van VMBO, HAVO of VWO dat er echt wat moet gaan gebeuren. Het echte leren begint. Daar waar je in klas 1 nog veel bagage had van de basisschool wordt dat nu steeds lastiger. Je weet soms niet helemaal meer hoe je het allemaal voor elkaar moet krijgen. Ook daarmee kan ik je helpen. Binnenkort start Kinder-Krachtig ook met een individuele of groepstraining voor jongeren die struikelen vanaf de 2e klas. In deze training leer je “hoe” je kunt leren en “hoe” je er plezier in houdt. En niet onbelangrijk, hoe je ook nog vrije tijd overhoudt.