Studenten

Training Snel leren=Leuk leren Studenten

*Is de training ook geschikt voor studenten?

Ja, ook voor studenten van MBO/HBO en Universiteit is de training Snel leren=Leuk leren zeer geschikt. Op het voortgezet onderwijs hebben de meeste studenten niet de juiste studievaardigheden aangeleerd. Zij komen er op het MBO, het HBO of de Universiteit achter dat ze meer en beter moeten plannen, dat de hoeveelheid studiestof toeneemt of dat hun prioriteiten soms niet helemaal juist zijn. Juist dan is het aanleren van de juiste studievaardigheden nog heel belangrijk.

Op dit moment volgen studenten de training Snel leren=Leuk leren HAVO/VWO/Gymnasium maar begin 2018 komt er voor studenten een nieuwe training. Dit is dan een speciale studenten versie van Time2Control

Wat kost het?
De training kost €279,- per persoon. Dit is inclusief het werkboek, de Slimme Studieplanner en alle overige materialen. Bij deelname van meerdere gezinsleden geldt een speciaal tarief. Informeer hier naar!

En werf jij een vriend of vriendin om ook mee te doen aan de training dan krijg je een werkboek (twv € 29,95) cadeau.

Bij bovenstaande tarieven is uitgegaan van een (klein) groepsverband. Wil je individueel de training volgen is dat altijd mogelijk. Vraag naar de speciaal samengestelde tarieven.

De factuur wordt voor aanvang van de training verstuurd. Betaling van de factuur maakt de deelname definitief.  In overleg is betaling in termijnen mogelijk.