VMBO, HAVO/VWO/Gymnasium

Snel leren=Leuk leren VMBO, HAVO/VWO/Gymnasium

De overgang van groep 8 naar het voortgezet onderwijs is een hele grootte. Of je nu naar VMBO, HAVO/VWO of gymnasium gaat, veel leerlingen moeten op dat moment nog vaak de studievaardigheden aanleren.

Omdat bleek, na enige ervaring, dat de manier van lesgeven en met name het plannen van huiswerk en toetsen binnen het VMBO anders is dan bij de overige schoolniveaus’s, is er binnen Studie-Krachtig voor gekozen om alle facetten van de training Snel leren=Leuk leren apart aan te bieden.

Zowel Snel leren=Leuk leren VMBO als Snel leren=Leuk leren HAVO/VWO/Gymnasium kunnen worden gevolgd.  (De versie VMBO is geschikt voor alle leerlingen van het VMBO maar sluit soms ook beter aan bij de onderbouw van HAVO/VWO en gymnasium.)

Wanneer een leerling zich aanmeldt voor een training bij Studie-Krachtig zal iedere keer worden gekeken naar de (hulp)vraag van de leerling en welke versie het beste aansluit. Op die manier kan worden aangesloten op de individuele wens van de leerling.

Wat kost deze training?
De training kost €279,- per persoon. Dit is inclusief het werkboek, de Slimme Studieplanner en alle overige materialen. Bij deelname van meerdere gezinsleden geldt een speciaal tarief. Informeer hier naar!

En werf jij een vriend of vriendin om ook mee te doen aan de training dan krijg je een werkboek (twv € 29,95) cadeau.

Bij bovenstaande tarieven is uitgegaan van een (klein) groepsverband. Wil je individueel de training volgen is dat altijd mogelijk. Vraag naar de speciaal samengestelde tarieven.

De factuur wordt voor aanvang van de training verstuurd. Betaling van de factuur maakt de deelname definitief.  In overleg is betaling in termijnen mogelijk.